Kınıklı Öğrencilerden Anıtkabir Ziyareti

Kınık Belediyesi, beldede yer alan Yuvaköy İlköğretim okulu öğretmenlerini ve öğrencilerini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Anıtkabir’e götürdü.

Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan eğitime verdiği destekle kendinden söz ettirmeye başladı. Kınık beldesinde Yuvaköy İlköğretim okulu öğrencileri Başkent Ankara’ya götürdü.  Hayatlarında Anıtkabir’ i ziyaret etme şansı olmamış öğrenciler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Anıtkabir’i ziyaret etme fırsatını yakalamış oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınları olan çocuklarımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile buluşturmak için düzenlenen gezide öğrenciler ve öğretmenlerin bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

Anıtkabir gezisi sonrası Anıtkabir Müzesi ve TBMM binasını gezen öğrenciler tarihi mekânlarda Atatürk’ü anlama ve o günlere ait bilgileri yenileme fırsatını buldu. Öğrenciler daha sonra kısa bir Ankara turu yaparak şehirden ayrıldılar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt